2 reacties op “Aardappelshop te zien bij Nieuwe Oogst

 1. Jo zegt:

  Hallo Dirk Jan,

  Met belangstelling heb ik jullie website bekeken. Ziet er verzorgd uit.
  Momenteel heb ik al enige tijd online aardappel besteld, maar de door het betreffende bedrijf geleverde aardappels zijn over het algemeen ver beneden peil. Als voormalig marine officier o.a. belast met de huishoudelijke dient, en vanuit mijn functie belast met de inkoop van o.a. aardappels durf ik te zeggen enig verstand cvan kwaliteit te hebben. Juist hierom, vanwege teleurstellende ervaringen over de afgelopen 4 maanden, overweeg ik een volgende bestelling voor mijn gezin bij U te plaatsen.
  Wij prefereren een bloemige aardappel, zoals de Dore’s. Kunt U me zeggen vanwaar de Dore’s bij U afkomstig zijn en iets over de te verwachten kwaliteit, en voorzover dat aan de orde zou zijn hoe er wordt omgegaan met reclames over het ontvangen product?
  Zie ik uw berichtje met belangstelling tegemoet,

  • Dirk Jan van Lonkhuyzen zegt:

   Beste Jo,

   Bedankt voor uw complimenten over onze website! De Doré aardappelen worden door ons zelf geteeld in Randwijk, een klein plaatsje in de Betuwe. Wij telen de aardappelen op klei grond. Per mail zal ik uw vraag verder toelichten.

   Met vriendelijke groet,

   Dirk Jan van Lonkhuyzen
   Aardappelshop.nl

Geef een antwoord