Roseval uit de oven

roseval uit de oven, roseval, oven aardappel,

Rovesval aardappelen uit de oven zijn erg lekker. Met de juiste ingrediƫnten heeft u binnen 40 minuten een heerlijk gerecht op tafel staan. Roseval is een vastkokende aardappel met een bijzondere smaak. Wij adviseren u om deze niet te schillen, maar enkel te wassen en in partjes te snijden.

Ingrediƫnten voor 4 personen

  • 1 kilo roseval-aardappelen
  • 2 rode uien
  • rozemarijn
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 5 eetlepels balsamicoazijn
  • 2 teentjes knoflook

Roseval uit de oven bereiden

Dit gerecht is makkelijk te bereiden en kost weinig tijd. Volg deze stappen en uw aardappelgerecht is zo klaar:

  1. Verwarm de oven vast voor op 180 graden.
  2. Zorg dat u voldoende aardappelen heeft (1 kilo voor 4 personen) en was ze. U hoeft de aardappelen niet te schillen.
  3. Snij de aardappelen in stukken en plaats ze op een bakplaat met bakpapier.
  4. Strooi rozemarijn over de aardappelen
  5. Voeg de olijfolie en balsamicoazijn toe
  6. Snij twee rode uien en voeg deze toe.
  7. Voeg de knoflook toe.
  8. Voeg indien gewenst peper en zout toe.
  9. Bak de Roseval aardappelen 30-35 minuten in de oven.

Geef een reactie